club athens γκάζι κέντρο αθήνα κλάμπ ιερά οδός κεραμεικός

Καλοκαιρινά club Aθήνας

Χωρίς κατηγορία

Η διασκέδαση στο Banana athens, αρχίζει από νωρίς, αφού είναι ένα μαγαζί που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ώρες. Έτσι, όλα ξεκινάνε σε ρυθμούς χαλαρού cocktail –bar, με τους καλύτερους mixologists της Αθήνας, να δημιουργούν τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων και γεύσεων, ικανούς να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Επιπρόσθετα, το μαγαζί, προσφέρει snacks και finger foods, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο, τα χαλαρά ποτά που επιλέγει ο κόσμος για τις μικρές ώρες της νύχτας. Όσο η νύχτα πέφτει στην περιοχή του Κέντρου, το Banana φοράει τα βραδινά του, και τα καλύτερα events και πάρτι που έχουν περάσει ποτέ από την νυχτερινή Αθήνα,  μπαίνουν στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μαγαζιού. 

Από την λίστα δεν μπορεί να λείπει φυσικά το Rio Skybar Athens. Το Γκάζι μία από τις πιο ανεπτυγμένες και ζωντανές περιοχές της Αθήνας με παράδοση στις ταράτσες υποδέχεται για έναν ακόμα το Rio Club. Τα πιο δυνατά DJ sets, τα μοναδικά parties που θα γράψουν εποχή και οι πιο απαιτητικοί πελάτες δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα για ένα αθηναϊκό καλοκαίρι που ξεχωρίζει. Με διάθεση εντελώς εξωτική και πέρα από τα τετριμμένα η ταράτσα του Rio Sky Bar @ Γκάζι επικοινωνεί με τον Αθηναϊκό ουρανό και αφήνει τις αισθήσεις να χάνονται στον αέρα. Το νέο club της Αθήνας βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης στο Γκάζι και περιμένει τους θαμώνες του για να δημιουργηθούν οι καλύτερες ατμόσφαιρες που συνέβησαν ποτέ στην Αττική το καλοκαίρι.

Το Penarrubia lounge, είναι ένας από τους ιδανικότερους προορισμούς της all day διασκέδασης, αφού ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας. Η μαγευτική τοποθεσία και διακόσμηση του που προάγουν την πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία, το μοναδικό μενού του, τα πρωτότυπα και δροσερά cocktails του, και τα καλύτερα vibes της πόλης, που πρωταγωνιστούν εκεί, έχουν χρίσει δικαίως το Penarrubia lounge, ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της θερινής Αθήνας. Ο Άλιμος αναμένεται να γίνει hotspot για όλες τις ώρες τις ημέρες καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις. 

Ένα στέκι που αδιαμφισβήτητα έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και όχι άδικα, μιας και κάθε βραδιά μας χαρίζει και από ένα διαφορετικό party που μονοπωλεί το ενδιαφέρον και κάνει τη διασκέδαση να χτυπά «κόκκινο». Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την επιστροφή του καλοκαιριού αλλά και ενός από τα μεγαλύτερα club της πόλης που μας εγγυάται ατελείωτη διασκέδαση, κέφι χορό και μοναδικές εμπειρίες. Ένας άρτιος χώρος, δίπλα στο κύμα, που σε συνδυασμό με την πιο αγαπημένη μουσική και την τέλεια εξυπηρέτηση θα διατηρήσει και πάλι την πρωτιά στη διασκέδαση της πόλης. Το Akanthus Summer club έρχεται να μετρήσει ακόμα μια σεζόν μεγάλης επιτυχίας.

Φυσικά, η καλύτερη και η πιο.. καυτή ελληνική μουσική παίζει στο Voodoo Summer. Με ποικιλία στους θαμώνες και με κοινό παρονομαστή την διασκέδαση άνευ ορίων το Voodoo δημιουργεί την δική του καλοκαιρινή στέγη. Όπως μας έχει συνηθίσει και από το χειμερινό του πρόγραμμα, όσοι ξέρουν να ξενυχτάνε και περνάνε καλά, επισκέπτονται σίγουρα στις εξόδους τους το Voodoo, το οποίο λειτουργεί και ως after club και οι γνώστες της διασκέδασης έχουν πολλά να θυμούνται. Ότι ώρα και να περάσουν θα βρουν μια καλή παρέα να συνεχίσουν την βραδιά τους. Είναι πολλά τα χρόνια που το Voodoo κρατάει τα ινία της νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας και είναι καιρός να μας συστηθεί και στην καλοκαιρινή του διάσταση. Με θέα την παραλία του Αγίου Κοσμά και ατμόσφαιρα κυκλαδίτικου νησιού φορέστε ελαφριά ρούχα και ανεβασμένη διάθεση και περάστε μια αξέχαστη Voodoo Summer βραδιά.