Βασίλης Δήμας & Δημήτρης Κόκοτας μαζί στο 4711

Χωρίς κατηγορία

Το 4711 Athens club έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης! Από το ξεκίνημα στο Κολωνάκι στο εμπορικό του Λαιμού ως σήμερα καταφέρνει να είναι μόνιμα πρωτοπόρο και να δημιουργεί τάσεις στην Αθηναϊκή διασκέδαση! Έχοντας την ταμπέλα του παρεϊστικου κέντρου του Κολωνακίου, με καλλιτέχνες σχετικά άγνωστους στο ευρύ κοινό κατάφερε να είναι μόνιμα γεμάτο με τους θαμώνες να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ρυθμούς των Djs αλλά και των καλλιτεχνών! Δεν είναι τυχαίο πως τόσο ο Γιώργος Σαμπάνης άρχισε να απογειώνει την καριέρα του από τον συγκεκριμένο χώρο, όσο και ο Διονύσης Σχοινάς που κατάφερε να βγει και πάλι στην επικαιρότητα και να αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης! Μεγάλη ώθηση αλλά και αίγλη απέκτησε και με το 2ο μαγαζί στη πόλη της Μυκόνου που αποτελεί ένα από τα hot spot του νησιού κάθε καλοκαίρι.

Η μεταφορά του 4711 από το κέντρο στα βόρεια προάστια στον ιστορικό χώρο της Αυτοκίνησης, έδωσε έναν αέρα ανανέωσης με τον Διονύση Σχοινά να αποτελεί το Α και το Ω σε όλη αυτή την ξέφρενη πορεία. Η αποχώρηση του κορυφαίου τραγουδιστή από το μαγαζί συμπίπτει με μία φάση ανανέωσης αλλά και αναθεώρησης του τρόπου λειτουργίας, με τους ιθύνοντες του χώρου να προσπαθούν για ακόμη μία φορά να αφήσουν τον ανταγωνισμό πίσω κάνοντας καινοτόμα πράγματα! Η νέα αρχή βρίσκει τους Onirama, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο μαζί, τρεις πραγματικά διαφορετικές επιλογές μουσικά που κατάφεραν να δέσουν αρμονικά και να προσφέρουν στο κοινό ένα νέο τρόπο διασκέδασης! Φέτος το σχήμα γίνεται άκρως λαϊκό με τους Βασίλη Δήμα και Δημήτρη Κοκότα να δίνουν τον ρυθμό της διασκέδασης! 

Ο Βασίλης Δήμας γεννήθηκε στον Πειραιά και είναι πολυτάλαντο άτομο. Είναι στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής. Το ταλέντο του αναπτύσσεται από την παιδική του ηλικία, σπουδάζοντας κιθάρα στη σχολή εγχόρδων του Αττικού ωδείου. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του, συναντήθηκε με υπεύθυνους της δισκογραφικής εταιρείας Universal και σε ηλικία 19 ετών υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο ως στιχουργός στην Universal με το πρώτο τραγούδι του «Πέρνα» που το ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία ο Στέλιος Ρόκκος. Ο Βασίλης Δήμας παράλληλα με τη καλλιτεχνική του σταδιοδρομία, σπουδάζει στη σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου της Αθήνας από την οποία αποφοίτησε το 2004 ενώ έχει διδάξει και ως καθηγητής μαθηματικών στη μέση εκπαίδευση. Η μουσική όμως τον κέρδισε και έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως στον Νότη Σφακιανάκη, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Διονύση Σχοινά, τον Χρήστο Μενιδιάτη την Πέγκυ Ζήνα, την Χρύσπα, την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Γιώργο Αλκαίο, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Ανέστη Μαντά. Ο Βασίλης Δήμας ως δημιουργός έχει στο ενεργητικό του, 2 χρυσούς δίσκους και 10 πλατινένιους που τον καθιστούν ένα ολοκληρωμένο καλλιτέχνη. Ο τελευταίος μεγάλος δίσκος του Βασίλη Δήμα έχει τον τίτλο «Ραγίζει η καρδιά μου» και τα τελευταία singles είναι το «Ότι και να λένε», «Βράδια κομμάτια», «Οφθαλμαπάτη». Ο Βασίλης Δήμας και ο Δημήτρης Κόκοτας θα βρίσκονται από 7 Μαρτίου στο 4711 Αυτοκίνηση club

Ο Δημήτρης Κόκοτας ο γιός του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα, εδώ και λίγα χρόνια μπορεί να απέχει από τις μεγάλες πίστες, ωστόσο διατηρεί καφέ-μπαρ στο Νέο Ηράκλειο, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα. Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε που τραγουδούσε την «Ανεμώνα», το «Ήλιε μου», το «Αμαρτωλή» και πολλά ακόμα σουξέ και κάνει επιλεκτικές ζωντανές εμφανίσεις. Δισκογραφικά δεν έχει κάνει κάτι καινούργιο με τελευταίο δίσκο το 2007 «΄Αμα δε σε δω απόψε» και το single «Γιατί με τυραννάς» το 2016. Ο Δημήτρης Κόκοτας και ο Βασίλης Δήμας θα βρίσκονται στη πίστα του 4711 ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ club από 7 Μαρτίου.