4711 club 2019 Λεωφόρο Κηφισίας. Τηλέφωνο 2118503680, τιμές, κρατήσεις, τραπέζι, διεύθυνση, χάρτης, φιάλη, φοιτητικό, τραπέζι, μπουκάλι

4711 club Marousi (Πρώην Αυτοκίνηση)

Χωρίς κατηγορία

Το 4711 Μαρούσι, είναι αναμφίβολα ένας από τους κύριους λόγους για να επιλέξεις τα Βόρεια Προάστια, αν επιθυμείς να γίνεις μέρος της πιο όμορφης live clubbing εμπειρίας. Είναι ένα μαγαζί φαινόμενο για τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας, με την σκηνή του να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για να στηθούν τα καλύτερα shows, τα πιο δυνατά live performances, αλλά και οι πιο δυνατοί dj’s της αθηναϊκής νύχτας να συνθέτουν τα στοιχεία για να απογειωθεί το βράδυ μας, κάτι που επιτυγχάνεται στο έπακρον. Για πολλά χρόνια, τα μουσικά ηνία της εν λόγω σκηνής κρατούσε ο εξαιρετικός Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έφτασε το 4711 στην απόλυτη κορυφή των επιλογών του αθηναϊκού κοινού. Τα ηνία για την σεζόν που διανύουμε κρατούν με αντίστοιχη επιτυχία οι μοναδικοί Ονιράμα και ο πάντα ο ξεσηκωτικός και ανατρεπτικός Γιώργος Τσαλίκης.

Οι Ονιράμα, είναι αναμφίβολα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας μας, και μας έχουν χαρίσει μέσα από τα κομμάτια τους και τα live performances τους, μοναδικές στιγμές. Ο frontman των Ονιράμα, Θοδωρής Μαραντίνης, διαθέτει μια μαγική και απαράμιλλη ενέργεια πάνω στο stage που μπορεί να ξεσηκώσει όλους τους θαμώνες, σε κάθε live performance τους. Το μουσικό τους πρόγραμμα κινείται άψογα σε διάφορα είδη μουσικής αφού διαθέτουν εξαιρετικά χορευτικά κομμάτια αλλά και μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες. Ποτέ δεν σταμάτησαν να μας απασχολούν με την μουσική τους δημιουργικότητα, και από την αρχή που μας συστήθηκαν, φάνηκε πως είχαν έρθει στα δρώμενα, για να μείνουν αλλά και να αφήσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα. Αυτό που πραγματικά όμως είναι ταυτόσημο με το όνομα τους, είναι ότι σε κάθε live performance τους, βάζουν ένα και μοναδικό στόχο, να δημιουργήσον το πιο όμορφο και ξεσηκωτικό κλίμα για να απογειωθεί η διασκέδαση μας.

Τα λόγια περιττεύουν για έναν τραγουδιστή σαν τον Γιώργο Τσαλίκη, αφού ένα live performance του στο 4711 αρκεί για να σε πείσει. Ο ίδιος, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στα νυχτερινά δρώμενα αφού έχει ηγηθεί στα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα στα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Το ρεπερτόριο του κινείται άψογα σε διάφορα μουσικά είδη, από αισθαντικές μπαλάντες όπως το «Γιατί αστέρι μου» και «Τα πλήκτρα του κορμιού σου» αλλά και άκρως ξεσηκωτικά τραγούδια όπως το «Πάρ’ το απόφαση» και πληθώρα άλλων.

Έχοντας λοιπόν ως κύρια όπλα τους, Ονιράμα και Γιώργος Τσαλίκης, το αστείρευτο πάθος τους για την μουσική, και τη μοναδική χημεία που έχουν με το κοινό τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το 4711 και το χρίζουν ως έναν κορυφαίο προορισμό για την νυχτερινή Αθήνα.