Club Athens

Club Αθήνας

Η Αθήνα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τεράστια ποικιλία σε σχέση με την νυχτερινή διασκέδαση, με πολλά club  και μπαρ στο κέντρο που διακοσμούν την πόλη αλλά συνάμα και τις νύχτες μας με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Πρώτα απ’όλα είναι η πόλη με πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, από θεαματικά κλαμπ μέχρι μικρά μπαρ σε πολλές γωνιές όπως το Γκάζι και το Κολωνάκι.

Όταν αναφερόμαστε βέβαια στον όρο υπερκλαμπ, μόνο ένα μας έρχεται αμέσως στο μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από το φαντασμαγορικό Lohan club. Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Lohan είναι ένα από τα πιο γνωστά hotspots στην Αθήνα, βρίσκεται στον Κεραμικό, και το αθηναικό κοινό το επιλέγει κάθε βράδυ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και ριζοσπαστική ιδέα στον χώρο των νυχτερινών δεδομένων της χώρας, από τον διάσημο επιχειρηματία Dennis Papagewrgiou και το σούπερ σταρ από τον Holywood Lindsey Lohan.

Το Rock n Roll είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στην Αθήνα,βρίσκεται στην πιο διάσημη γωνιά της Αθήνας, το Κολωνάκι και αποτελεί ένα από τα καλύτερα all day bar-restaurant της πόλης, ενώ τους θερινούς μήνες μεταφέρεται στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου. Επιπρόσπθετα, ένα ακόμα εξαιρετικό club στο Κολωνάκι, είναι το ‘Thema’, ένα ιδανικό μέρος για κάθε γνήσιο λάτρη της αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης, με τους καλύτερους dj της Ελλάδας να κρατούν το κέφι ακέραιο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για αρκετά χρόνια, ουσιαστικά από την αρχή του το Block 146, βρισκόταν στη Νέα Ερυθραία στα Βόρεια προάστια της Αθήνας, μετατοπίζοντας το all day ενδιαφέρον της πόλης προς τα εκεί, αυτή όμως την χειμερινή σεζόν, μετακινείται στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στα κορυφαία κλαμπ της πόλης στην πιο δημοφιλή γειτονιά της πρωτεύουσας, Κολωνάκι. Το Block στέκεται ικανό να συνδυάσει κάθε μουσική προτίμηση, καθώς συμπεριλαμβάνει πολλά θεματικά πάρτι που απογειώνουν την διασκέδαση.

Ο Γκάζι αποτελεί μία χειμερινή εκδοχή ενός νησιού της Ελλάδας καθώς είναι γεμάτο μικρές γωνιές με club και bar που κρατούν πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης. Ένα από τα σπουδαιότερα hotspots της νυχτερινής Αθήνας στεγάζεται σε αυτή την περιοχή και αυτό είναι το εξαιρετικό BOX Athens όπου το ταλαντούχo band Melisses δίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο μοναδικά live performances, όπως θα κάνει και την φετινή σεζόν.

Μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στο Γκάζι είναι το εξαιρεικό club White, όπου είναι ένας ιδανικός προορισμός που συνδυάζει τα καλύτερα πάρτι της πόλης με rnb και house mix μέχρι τα καλύτερα ελληνικά vibes που απογειώνουν τα βράδια μας μέχρι το πρωί. Επιπρόσθετα, το εξαιρετικά διάσημο Akanthus Club εδρεύει στην περιοχή του Κεραμικού εξίσου, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μεταφέρεται στο απόλυτο hotspots για την θερινή σεζόν, Παραλιακή.

Για το τέλος αφήσαμε ένα μοναδικό μαγαζί στην περιοχή του Κεραμικού, το Tokyo Theater club, έναν καινοτόμο χώρο για τα νυχτερινά δεδομένα της χώρας μας. Το συγκεκριμένο μαγαζί το χαρακτήρισε πολύ έντονα το μουσικό ντουέτο των Ace2Ace, με τον Johny Gerontakis και MC Steve, τους δύο DJs πίσω από την επιτυχία του θρυλικού RnB πάρτι στην Ελλάδα, Show me love, και το έχρισε ένα από τα μεγαλύτερα meet points της πρωτεύουσας.

Πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στα νότια προάστια κα πιο συγκεκριμένα στην πολύ αγαπημένη Νέα Σμύρνη εδρεύει ένα πολύ δημοφιλές μαγαζί, ίσως το πιο γνωστό ελληνάδικο της πόλης, με τους πιστούς θαμώνες του να το αποκαλούν Ναό. Ο λόγος για το εξαιρετικό Όλα Ελληνικά, που εκπροσωπεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την πραγματική έννοια της ελληνικής διασκέδασης, το Όλα Eλληνικά έχει μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού υπάρχουν αρκετά κλαμπ με αυτό το όνομα ανά την Ελλάδα, όπως στο Χαλάνδρι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στην Παραλιακή τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και στα ελληνικά νησιά της Ρόδου και της Νάξου.