πάολα μπουζούκια αθήνα

Η ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Χωρίς κατηγορία

Το Fantasia Live στην Αθήνα είναι τα τελευταία χρόνια το κορυφαίο κέντρο διασκέδασης της παραλιακής με διαφορά λειτουργώντας σχεδόν 12 μήνες τον χρόνο! Τα τελευταία 3 χρόνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, αλλά έχουν περάσει από την πίστα του και άλλα κορυφαία ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Νότης Σφακιανάκης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και άλλοι. Φέτος το αγαπημένο κέντρο διασκέδασης ανανεώνεται πλήρως, μετατρέπεται σε live club και είναι έτοιμο να υποδεχτεί  την αγαπημένη Πάολα, με ένα show διεθνών προδιαγραφών που δεν θα έχουμε ξαναδεί στην Αθήνα και φυσικά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, και φυσικά θα είναι για ακόμη ένα καλοκαίρι το συνώνυμο της απόλυτης επιτυχίας!

Tο FANTASIA ΠΑΟΛΑ 2020, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης. Δεν είναι από εκείνα τα μαγαζιά-πυλώνες της νυχτερινής ψυχαγωγίας της Παραλιακής, αφού μετρά λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά παρόλα αυτά έχει χριστεί μέσα από την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ως ένα από τα πιο σημαντικά hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα το Fantasia έχει αποκτήσει τεράστιο φανατικό κοινό που το καθιστά κατάμεστο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αφού γνωρίζει καλά πως η απόλυτη διασκέδαση έχει μόνιμο προορισμό την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5.Είναι ένα από τα πιο καλόγουστα, και φιλόξενα νυχτερινά κέντρα, αφού η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του, σου δημιουργούν μία οικεία διάθεση και έχει φιλοξενήσει στο stage του πολύ μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την τεράστια αποδοχή του κόσμου, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. 


Η Πάολα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στην πίστα, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ. ά. Και έχει πάρει πλέον τα εύσημα στην νυχτερινή διασκέδαση. Αυτή τη σεζόν θα μπορούμε να απολαύσουμε την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο Fantasia live paola από τον Απρίλιο.