Αντώνης Ρέμος Δέσποινα Βανδή Αθηνών Αρένα 2018 antonis remos despoina vandi athinon arena Τηλέφωνο 2118503680 τιμές κρατήσεις διεύθυνση φοιτητικό μπουζούκια

Αθηνών Αρένα – Μπουζούκια Αθήνας

Χωρίς κατηγορία

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Όταν αναφερόμαστε σε μια σκηνή σαν το Αθηνών Αρένα τα λόγια περιττεύουν, φαντασμαγορικό stage, το elegant στοιχείο να κυριαρχεί στον χώρο, με έναν άρτιο συνδυασμό οικείας ατμόσφαιρας, και ένας τεράστιος χώρος έτοιμος να υποδεχτεί όλη την πόλη να το επιλέξει για να απογειώσει την νυχτερινή του ψυχαγωγία. Είναι ένα μαγαζί που έχει την δυνατότητα, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας του, να μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του 1800 άτομα, που το επιλέγουν σταθερά για την νυχτερινή τους ψυχαγωγία, με τον κόσμο να το έχει στην κορυφή των προτιμήσεων του. Το Αθηνών Αρένα τιμές, είναι μία από τις πιο ξεχωριστές και φαντασμαγορικές σκηνές της νυχτερινής Αθήνας με τον κόσμο να το έχει χρίσει ως ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης και είναι τοποθετημένο στην οδό Πειραιώς 166, όντας ένα από τα πιο σύγχρονα, πολιτιστικά κτίσματα της πρωτεύουσας. Για την φετινή χειμερινή σεζόν, το εν λόγω νυχτερινό μαγαζί τοποθετεί στην πρωταγωνίστρια γραμμή δύο σπουδαίους καλλιτέχνες της χώρας μας με τεράστιο φανατικό κοινό καθόλη τη διάρκεια της πορείας τους. Έτσι, Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή θα μας υποδέχονται από την σκηνή του Αθηνών Αρένα με σκοπό να φτάσουν κάθε συναίσθημα μας στο απόγειο του.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι αναμφίβολα, ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς ερμηνευτές της χώρας, και έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που αυξάνεται συνεχώς και τον ακολουθεί πιστά, και τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση, καθιστώντας όποιο μαγαζί ηγείται, κατάμεστο. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε δεν σταμάτησε να μας απασχολεί μουσικά ποτέ, και να μας ταξιδεύει με το σπάνιο λαϊκό μέταλλο της φωνής του. Κάθε κομμάτι του, γινόταν αυτόματα απόλυτη επιτυχία, κάθε άλμπουμ του ανάρπαστο, και κάθε μαγαζί που εμφανιζόταν επιεικώς κατάμεστο. Πολύ γρήγορα κατόρθωσε να γίνει πρώτο όνομα στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο να τον λατρεύει και να απογειώνει τα τραγούδια του στην κορυφή των προτιμήσεων του. Ο ίδιος, έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όντας οικοδεσπότης των μεγαλύτερων νυχτερινών σκηνών, και μπουζουκιών, της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας. Η ηθική του στάση και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί σε όλα τα χρόνια της μουσικής του πορείας, τον έχουν χρίσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου, με τα τραγούδια του να γίνονται τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες, αλλά και προσωπικά αγαπημένα του κοινού.

Στο πλευρό του σπουδαίου Αντώνη Ρέμου θα είναι μια εξαιρετική λαϊκή φωνή, με αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια, και μοναδικό μέταλλο στην χροιά της. Ο λόγος φυσικά για την Δέσποινα Βανδή, η οποία έρχεται στην σκηνή του Αθηνών Αρένα, να συντελέσει στην δημιουργία ενός από τα κορυφαία σχήματα του ερχόμενου χειμώνα. Η ίδια έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, στα πιο γνωστά και αγαπητά Αθηνών Αρένα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονικης. Έχει στο ενεργητικό της αναρίθμητα επιτυχημένα τραγούδια που ελίσσονται από άκρως ξεσηκωτικούς ρυθμούς, μέχρι μοναδικές αισθαντικές μπαλάντες που απογειώνουν όλα τα συναισθήματα. Έτσι, η υπέροχη αυτή τραγουδίστρια έρχεται στις αρχές Οκτώβρη στην σκηνή του Αθηνών Αρένα για να προκαλέσει τον χαμό που μόνο εκείνη ξέρει να κάνει μαζί με τον νούμερο ένα καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο.